Huawei P20 Pro Vs iPhone X – hvilken af de to bedste mobiltelefoner er bedst?Huawei P20 Pro Vs iPhone X – hvilken af de to bedste og mest populære mobiltelefoner på markedet er bedst lige nu?

Begge telefoner har store skærme, godt design og har det tilfælles, at de er uhyre populære. Men der er ting, der skiller sig ud på de to mobiltelefoner og ikke mindst prisen er meget forskellig. Se vores test og sammenligning mellem disse to topmodeller fra Huawei og Apple.

11 Comments

  1. Godt med sober information om nye produkter. Ny revolutionerende verdensnyhed netop lanceret. Kan ikke aflyttes eller hackes. Kan anvende både Android og IOS app's. Kører på både SIM, Wi-Fi of Satellit over Blockchain. Se mere på http://www.arkro.dk hvor der er info om Impuls K1 Mobiltelefonen.

  2. Det lyder meget godt altsammen, men er altså en tynd samlingning.. du er jo slet ikke nede i detaljerne, hvad det er du betaler mere for, nævnt i flæng.. sikkerheden er helt klart bedre på iphonen.. videoen delen er klart bedre,, skærmen er klart bedere.. brugerfladen er meget flydende og uden hikups.. du kan få alt muligt til din iPhone. hvis du er heldig kan du få 5 forskellige covers til p 20 pro.. og så er det meste af det som Huawei laver tyv stjålet, alt lige fra ideer til udseende.. så det giver mening at de kan købes til halv pris…

  3. Apple tager i mne øjne overpris, for deres produkter, i forhold til hvad de kan. Man skal virkelig elske designet, eller være knap så god til teknik, for at kunne forklare, hvorfor man køber Apple, hvis man kigger på prisen

  4. Fordi at du kan få en lignende telefon til den halve pris, så er det bare fordi han hader Apple?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *