KIND (10) SLOOPT NIEUWE iPHONE X

Video is ready, Click Here to View ×


Vind je deze video leuk? Laat dan een 👍🏼 achter!

GEBRUIK CODE ”OMGitsTiesto” IN DE ITEM SHOP!

📸INSTAGRAM ➔
🐦TWITTER ➔

📧CONTACT ➔ OMGitsTiesto@4alllevels.com

📱DISCORD ➔

BEDANKT VOOR HET KIJKEN!

18 Comments

  1. Beste tiësto,
    Ik zie dat je views heel erg omlaag zijn gegaan sinds al een best lange tijd. Daarom is het misschien tijd om andere content op je kanaal te plaatsen ipv alleen maar reageren op video's. Ik wou dit even mededelen, omdat je gemiddeld wel 3 keer zo weinig views hebt als mensen met ongeveer hetzelfde aantal subs. Het is maar een tip maar ik hoop wel dat je dit leest. Ik neem toch aan dat je dit als werk wil blijven houden ipv dag jd d'r werk bij moet gaan zoeken.
    Mvg Lucas Holthof:/

  2. Bro hoe gaat het man? Ik heb een vraag kan je misschien een vlog doen over je dagelijkse leven?

  3. Op naar de 150.000 abonnees je gaat het easy halen denk ik als je zo door gaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *